Проведення інженерних комунікацій — це одні з перших робіт, які Ви будете шукати після покупки власного приватного будинку. Не важливо робите Ви ремонт  з нуля чи в старому приміщенні де присутній ще старий ремонт. Електрика в будинку все одно залишається супер важливою на початку ремонтних робіт. Електрика в будинку має свої особливості, тонкощі про які ми з Вами сьогодні і поговоримо. Як Ви гадаєте від чого залежить безпека на надійність Вашого нового житла на роки вперед? Електрика в будинку — ось що відповідає за безпеку та надійність. Немає нічого гіршого, аніж відчуття незахищеності у власній оселі. А воно може виникнути, коли в будинку неякісні інженерні комунікації. Як можна відчувати себе спокійно коли прилади чи металеві елементи на вулиці б’ються струмом? А якщо у Вас в будинку щей діти, песик чи котик? Щоб не виникало неприємних та небезпечних для життя ситуацій потрібно звертатись в перевірені компанії.

Електрика в будинку: особливості процесу

Нагадаємо, що електрифікація будинку чи будь-якого іншого приміщення може виконуватись відкритим та прихованим способом. Детальніше про ці способи читайте в іншій статті. Такоє варто проговорити стандартні речі, яких ніколи не дотримуються інші майстри, не говорячи вже про щось більш серйозніше. Кабель використовуємо з мідною обмоткою, кабелі кладемо горизонтально або вертикально, розетки та вимикачі в вологих місцях не розміщуємо. В дерев’яних будинках дотримуємось правил пожежної  безпеки і кладемо кабель лише в металорукаві або гофрі! Це лише базові правила та норми електрифікації приватного будинку. 

 

Важливий момент в приватному будинку — реле напруги. Ним повинна захищатись кожна група автоматів в щиовій. Реле напруги — це захисний пристрій, яким нерідко нехтуються. Для того щоб зберегти свою дорогу техніку в приватному будинку встановлення реле напруги є обов’язковим.

 

Електрика в будинку: основні етапи чорнового монтажу

Електрика в будинку: додаткові роботи

Сподіваємось, що ця стаття була для Вас корисною та цікавою. Нагадуємо, За цим посиланням Ви можете прочитати безліч позитивних відгуків про нас — https://www.facebook.com/electromontazhkyiv/

 

А ось тут Ви можете подивитися безліч прикладів найрізноманітніших наших робіт — https://www.instagram.com/electromontazh_kyiv/

 

Бажаєте замовити електрику в будинку? Телефонуйте за номером 063 54 813 54. На Вас чекає персональна консультація, а також безкоштовний прорахунок електромонтажних робіт.

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання