Нерідко виникає питання: “Електромонтаж по стелі чи стіні?”. Мало хто взагалі розуміє різницю таких способів прокладання кабелів в електромонтажних роботах. Тому, в сьогоднішній статті ми розповімо відмінності цих способів та коли вони застосовуються. 

 

Для початку варто сказати, що місце де будуть прокладати кабелі (по стелі чи по стіні) залежить в першу чергу від поставленої задачі.

 

Електромонтаж по стелі ми робимо у випадку якщо буде натяжна стеля або гіпсокартон. По стіні ведемо коли на об’єкті стеля буде просто штукатуритись, або ж стиль лофт. 

Спосіб вести кабелі “по стелі”:

Спосіб вести кабелі “по стіні”:

Наші замовники в 85% випадків обирають саме електромонтаж по стелі. Адже це більш вигідний варіант. Зазвичай електромонтаж по стіні на 20% дорожчий від варіанту по стелі.

Але нагадаємо, що кожен клієнт має індивідуальну ситуацію і лише кваліфікований спеціаліст може пояснити як буде якісніше та правильніше, а не економніше.

 

Якщо Ви хочете замовити електромонтаж в квартирі чи будинку телефонуйте за номером 063 54 813 54 та отримайте безкоштовну консультацію.

Електрика Київ

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання