Привіт! Якщо Ви вперше на нашому сайті — пора знайомитись Вам з нами. В цій статті розповімо хто ми, де ми працюємо та чому ж все-таки варто обирати саме нас. Поїхали!

 

Отож. 

 

Ми компанія “Електромонтаж з нуля”. З Вами на зв’язку найчастіше керівник Антон. Ми працюємо та розвиваємось на ринку вже 7 років😀 Багато відгуків наших задоволених клієнтів Ви можете почитати в Facebook за цим посиланням — https://www.facebook.com/electromontazhkyiv/

Або на сайті Кабанчик за ось цим посиланням — https://kabanchik.ua/ua/user/655604

 

Ми робимо електромонтаж в Києві та Київській області і їдемо навіть туди, куди інші не хочуть. Це справді так, не лише на словах. Один із наших об’єктів знаходився на відстані 150 км від Києва. І нас це не лякає. Лише додає спортивного інтересу. 

Деякі замовники на початку знайомства кажуть: “Антон, це дорого”. А потім ми розповідаємо свій принцип робіт і все стає на свої місця. Найголовніше в нашій роботі те, що ми несемо відповідальність за свої дії. Ми виконуємо роботі і даємо чесну гарантую. Тому що ми впевнені в своїй роботі!

Коли хтось дивується та каже, що у нас дорожче ми завжди відповідаємо: “Ви купуєте не просто проводку на швидку руку без гарантій”. Ви перш за все купуєте:

І врешті решт. Віддати 2000$ за дизайнерський проект Ви готові, а віддати таку сумму за якісну та надійну  інженерію в будинку ні? Дивно. Дизайнерський проект — це творчість, малюнок. Звісно він коштує своїх коштів та наполегливої праці дизайнера. Але якісні комунікації також коштують грошей. Майстри роками відпрацьовують свої навички та набираються досвіду. Підвищують кваліфікацію та постійно навчаються. Така робота не може коштувати дешево і це важливо розуміти.

 

Якісний та надійний електромонтаж — це Ваша безпека, безпека Вашої родини та будинку, який Ви купили або самі побудували.

Ми робимо так, щоб ще Ваші діти могли користуватись нашою електрикою. Ваша безпека наша турбота. 

 

Ми несемо світло в Ваші оселі. З повагою, засновник компанії Семенчук Антон.

Якщо Ви бажаєте замовити якісний електромонтаж телефонуйте за номером 063 54 813 та отримайте Вашу персональну консультацію прямо зараз!

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання