Ви в’їжджаєте до нової квартири чи будуєте будинок? Якщо у вас «золоті» руки, більшу частину будівельних та оздоблювальних робіт, звичайно ж, ви можете зробити самостійно, але коли справа стосується електропроводки, самодіяльність навіть з метою економії буде не лише недоречною, а й небезпечною. Проведення, зроблене дилетантом, незабаром почне скорочувати, що призведе до частих проблем з електромережею, до виходу з ладу побутової техніки і навіть може спричинити пожежу. Гарантувати якість електромонтажних робіт та безпеку експлуатації електромережі зможуть лише професійні електрики. Головною проблемою у цій ситуації є пошук фахівця. Знайти професійного електрика у Києві досить складно. Розглянемо, у кого можна замовити виконання електромонтажних робіт у столиці та як серед цих претендентів вибрати найбільш кваліфікованого.

Види електриків

Вони працюють у столичних державних організаціях на кшталт ЖЕКів. Багато клієнтів помилково вважають, що такі електрики надають свої послуги дешево, а може, навіть безкоштовно. На практиці вони працюють на мінімальну ставку, тому за кожен виклик вимагають із мешканців оплату за тарифами, які самі ж і вигадали. Крім того, вони не зацікавлені в оперативності та якості проведення робіт. За роботу в ЖЕКу вони отримують ставку, а не відсоток від зробленої роботи, тому усувати поломку можуть як завгодно довго, а якщо схитрувати і зробити роботу « абияк», можна з цього ж клієнта взяти оплату за черговий ремонт через кілька днів. Крім того, у жеківських електриків часто бувають проблеми з алкоголем, що негативно позначається на якості їхньої роботи. Максимум, що можна довірити таким «фахівцям» — повісити люстру чи настінне бра, серйозні роботи їх кликати не варто.

Це електрики, що мають за плечима профільну освіту і навіть непоганий досвід роботи в будівельних компаніях. Якоїсь миті вони вирішили відмовитися від роботи «на дядька» і пішли у «вільне плавання». Працюють такі фахівці нелегально, не дають гарантії на свою роботу, а оскільки надають послуги поодинці, швидкість виконання електромонтажних робіт у них дуже низька. Єдиною перевагою таких електриків є порівняно низька вартість послуг. Знайти серед «шабашників» тямущого електрика досить складно, оскільки їхню репутацію неможливо перевірити. У цьому випадку потрібно сподіватися на інтуїцію або вибирати за відгуками в соцмережах і на будівельних форумах.

Бригади зазвичай складаються з людей, які можуть виконувати відразу кілька видів будівельних робіт. Проблема полягає в тому, що універсальні працівники рідко можуть бути однаковими професіоналами, як у кладці цегли, так і в монтажі складних електроприладів. Майстри-універсали можуть не врахувати певних тонкощів або не знати, наприклад, як розрахувати навантаження на провід.

Компанії, що спеціалізуються на проведенні електромонтажних робіт, дбають про свою репутацію, тому наймають виключно кваліфікований персонал і дають гарантію на всі види послуг, які вони надають. Вони ведуть роботу виключно за договором, у якому закріплені всі умови співробітництва, правничий та обов’язки сторін. Однією з таких компаній є «Електромонтаж з нуля». Наші фахівці мають профільну освіту, групу доступу не нижче IV та працюють відповідно до норм та стандартів, передбачених законодавством України.

«Шабашник» чи будівельна компанія?

З розвитком комп’ютерних технологій пошук спеціаліста у сфері електромонтажних робіт як для приватних клієнтів, так і для компаній зводиться до перегляду інформації в мережі Інтернет. Послуги електрика пропонує безліч приватних майстрів і спеціалізованих компаній, розглянемо кілька причин, з яких все ж таки варто вибрати електросервіс, хоч його послуги можуть коштувати на порядок вище, ніж робота «шабашників:

У спеціалізованій компанії працює безліч фахівців, тому виконання роботи можна замовити сьогодні на сьогодні. Приватний електрик працює сам, тому доведеться чекати, коли у нього з'явиться вікно у графіку;

Спеціалізований електросервіс дає гарантію на всі види електромонтажних роботи, а електрик за оголошенням може зникнути відразу після того, як забере гонорар, а для виправлення його недоліків доведеться звертатися до іншого фахівця;

Персонал, який набирає компанія, проходить суворий відбір, співробітники перевіряються на наявність профільної освіти та кваліфікаційних навичок, тоді як електрик за оголошенням може виявитися звичайним любителем;

Компанії можуть реалізувати проекти "під ключ", причому для них не важлива складність проекту. Вони однаково якісно роблять електромонтажні роботи у будинках, квартирах, офісах, комерційних, адміністративних, торгових та виробничих будівлях;

Спеціалізований електросервіс надає послугу в комплексі, куди входить проектування, складання кошторису, закупівля матеріалу та комплектуючих, підготовка стін, стелі, прокладання кабелю, встановлення електроточок, збір електролічильника, його встановлення та інші послуги з монтажу та ремонту електромереж. Приватний електрик просто фізично не може надати подібний сервіс;

Спеціалізовані компанії мають безліч відгуків у соц.мережах та на тематичних форумах, тому на відміну від приватників дуже легко перевірити, наскільки якісно вони надавали свої послуги колишнім клієнтам.

Замовити послуги кваліфікованого електрика у Києві ви можете у спеціалізованої компанії «Електромонтаж з нуля». Щоб викликати нашого фахівця на об’єкт, телефонуйте за номером +38(063)548-13-54.

Електрика Київ

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання