В 21-му столітті світ настільки інтенсивно розвивається, що людина в ньому не рідко буває перевантажена інформацією. Увага стає розсіяною, а важливі речі інколи буквально вилітають з голови. Як часто ви хвилюєтесь на рахунок вимкнення праски? Нагадаємо, що не вимкнуті електроприбори все частіше стають причиною пожеж в будинках та квартирах!

Але є чудове рішення цих проблем майстер вимикач.

 

Що таке майстер вимикач?

 

Майстер вимикач створений для того, щоб вимикати світло та розетки (за потреби) по всій квартирі одним рухом. Так, перед виходом по справам ви просто натиснете майстер вимикач і будете впевнені, що ніде нічого не забули.

 

Коли ми говоримо про те, що можна зробити таку чудову річ як майстер вимикач у багатьох виникає асоціація з системою “розумний будинок”. Але все в рази простіше та доступніше.

Де можна застосувати “майстер вимикач”?

 

Відповідь: будь-де! Майстер вимикач полегшить життя як в житлових, так і в комерційних приміщеннях.

 

Найчастіші області застосування:

Що саме буде вимикати майстер вимикач обираєте Ви самі. Можливо це буде лише світло по всій оселі, а можна і вимикати додатково певні розетки, звісно ж залишаючи головні такі як холодильник наприклад. Майстер вимикач сучасне рішення для Вашого будинку. Монтаж майстра вимикача слід довірити професійним майстрам з відповідним доствідом

 

Якщо ви хочете замовити електромонтаж в квартирі чи будинку телефонуйте за номером 063 548 13 54 та отримайте безкоштовну консультацію нашого спеціаліста.

Електрика Київ

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання