Цегла — дуже практичний матеріал в будівництві. Величезна кількість заміських будинків будується саме з неї. Стіни будинку з цегли цупкі та кріпкі, не пропускають холоду. А також, звичайно, відрізняються своєю довговічність. Монтаж проводки в цегляному будинку ми виконуємо прихованим або відкритим способом. Прихований монтаж проводки в цегляному будинку більш поширений. Адже відкритий спосіб монтажу підійде лише для житла в стилі лофт. В 90% випадків наші клієнти обирають саме монтаж проводки в цегляному будинку прихованим способом. В цій статті ми розповімо детальніше про ці способи монтажу, а також особливості монтажу в цегляному будинку. 

 

Нагадуємо, що багато відгуків про компанію “Електромонтаж з нуля Ви можете прочитати за цим посиланням — https://www.facebook.com/electromontazhkyiv/

 

А безліч різноманітних прикладів робіт знайдете тут — https://www.instagram.com/electromontazh_kyiv/

Монтаж проводки в цегляному будинку прихованим способом

Монтаж проводки в цегляному приміщенні закритим способом є дуже простим та виконується досить швидко. Кабелі кріпляться на спеціальні скоби до цегляних стін. Прокладка кабелю, комутація розподільчих коробок та встановлення підрозетників нічим не відрізняється від цих процесів в інших будовах. Абсолютно все має здійснюватись за нормами ПУЕ. Монтаж проводки в цегляному будинку також може супроводжуватись штробленням стін. Зараз детальніше розповімо в яким випадках.

 

Якщо в цегляному будинку робиться ремонт не з 0, а оновлюється старий, в такому випадку може знадобитись штроблення стін. Стару проводку варто повністю демонтувати, а для нової проштробити канавки в штукатурці.Далі процес відомий. Існує маленький момент,який може завдати великий незручностей на цьому етапі. Якщо шар старої штукатурки має недостатню товщину — це є дуже не добре. Тому що доведеться руйнувати саму цеглу. Це не правильно, не задовільно і не зовсім безпечно, але і таке трапляється.

Монтаж проводки в цегляному будинку відкритим способом

Ви придбали цегляний будинок і мрієте про дизайнерський ремонт в стилі лофт? Тоді Вам доведеться знайти дуже висококваліфікованих спеціалістів в сфері електрики. Адже електромонтажні роботи в будинку зі стилем лофт відіграють не останню роль. Втім, Ви вже потрапили на сайт до перевірених та надійних підрядників, тому не хвилюйтесь!. Давайте детальніше поговоримо про монтаж проводки в цегляному будинку відкритим способом.

 

Відразу скажемо, що штроблення стін в такому випадку не здійснюється! Це важливо розуміти. Адже штроби значно зіпсують візуальний ефект. Монтаж проводки в цегляному будинку відкритим способом для нас нічим особливо не відрізняється. Адже провести рівно та естетично кабелі — це наша робота при будь-якому способі монтажу. Та все ж деякі особливості такого процесу ми можемо назвати.

 

Якщо Ви маєте якийсь особливий дизайнерський проект і наша робота потребує чогось більшого ніж просто естетично прокласти кабелі по стелі — монтаж стає важчим, довшим та дорожчим. Та ми стикалися з різними забаганками клієнтів, тому навряд чи Ваші побажання якось нас здивують. Наприклад, останній наш об’єкт де ми виконували монтаж проводки відкритим способом буд досить неординарний. Замовник попросив прокласти кабелі по стелі в спеціальних пластикових трубах. Така була дизайнерська задумка. Результат дуже сподобався як нам, так і замовнику.

Монтаж проводки в цегляному будинку. Яка ціна?

Однозначної відповіді на це питання ми Вам точно не дамо. Адже є безліч факторів, які впливають на ціну електрики в цегляному будинку. Назвемо ці фактори нище.

В будь якому приміщенні є свої особливості під час виконання електромонтажних робіт. Ми спробували максимально детально розповісти сьогодні про особливості монтажу проводки в цегляному будинку. Та варто зазначити ще одну річ. Для того, щоб електрика в будь-якому приміщенні (цегляному, дерев’яному) була виконана якісно та правильно — потрібно обирати правильних спеціалістів. Компанія “Електромонтаж з нуля з радістю Вас проконсультує. Бажаєте замовити монтаж проводки в цегляному будинку? Телефонуйте за номером 063 54 813 54 прямо зараз.

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання