Ми компанія “Електромонтаж з нуля” та надаємо послуги електрика в Києві та Київській області вже понад 8 років.В цій статті ми детально розповімо які саме послуги електрика ми надаємо та що входить в чорновий та чистовий комплекс електромонтажних робіт. Варто зазначити, що ми маємо команду висококваліфікованих працівників, яких ми навчаємо та навіть допомагаємо підвищувати кваліфікацію за бажанням. Електромонтажні роботи, виконані нами, Ви можете побачити на сторінках соц мереж, які ми активно ведемо ( Instagram, Facebook, TikTok, YouTube).

 

Відгуки про нас читайте на сайті Kabanchik.ua за цим посиланням — https://kabanchik.ua/ua/user/655604 

 

А також в Facebook за цим посиланням — https://www.facebook.com/electromontazhkyiv/

Ми надаємо наступні комплексі послуги електрика в Києві та області:

В чорновий електромонтаж входять наступні послуги електрика:

В чистовий електромонтаж входять наступні послуги електрика:

Ми надаємо комплексні послуги електрика в Києві та Київській області від проектування до всіх чистових електромонтажних робіт. З нами Ви дізнаєтесь, що таке надійний, якісний та довговічний електромонтаж. Ми заключаємо юридичний договір зі своїми клієнтами та надаємо гарантію від одного до трьох років на електромонтажні роботи. Навіть якщо у вас немає дизайнерського проекту — звертайтесь до нас і ви отримаєте його в подарунок в кінці електромонтажних робіт.

 

 

Якщо Ви бажаєте замовити комплексі послуги електрика Київ та в Київській області телефонуйте за номером 063 54 813 54 та отримайте персональну безкоштовну консультацію спеціаліста компанії “Електромонтаж з нуля”

Електрика Київ

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання