Системи “Розумний будинок” впевнено заполоняють ринок. На сьогоднішній день існує багато якісних та доступних систем розумного будинку. За рахунок цього все більше користувачів можуть дозволити собі покращувати рівень комфорту та безпеки у власній оселі. В цій статті ми розповімо про найкращі системи розумного будинку станом на 2023 рік в Україні. Серед них є і системи з бюджетного сегменту. А за якими критеріями взагалі оцінюють системи розумного будинку та обирають найкращі?

Ось невеликий список факторів, за якими аналізують та порівнюють системи розумного будинку між собою:

ТОП-5 систем розумного будинку 2023 рік

Перше місце - перевірений роками Ajax

Виробник: Україна. За рахунок цього система підтримує українську на російську мову. В налаштуваннях можна вибрати також іншу мову.

 

Система розумного будинку Ajax багато років вже на ринку та зарекомендувала себе однозначно чудово. Вона безвідмовно справляється з усіма своїми функціями та дозволяє за потреби розширювати функціонал. За допомогою системи розумного будинку Ajax можна отримати високий рівень комфорту та безпеки в житлі. 

Характеристика системи розумного будинку Ajax:

Друге місце - BroadLink

Виробник: Китай

Український інтерфейс можна знайти за потреби, за замовчуванням він відсутній.

 

Система розумного будинку BroadLink зарекомендувала себе та отримала багато позитивних відгуків за останні роки. Вона доволі практична, функціональна та надійна. Відпрацьовує всі свої функції на високому рівні.

Характеристики системи розумного будинку BroadLink:

Третє місце: Fibaro

Виробник: Польща

Український та російський інтерфейс знайти важко.

 

Система розумного будинку Fibaro — система з професійного сегменту, яка забезпечує високий рівень безпеки в будинку та має дуже насичений широкий функціонал. Дана система все ж  таки має значний мінус — налаштувати її зможе лише досвідчений фахівець з досвідом налаштування подібних систем проф сегменту.

Характеристики системи розумного будинку Fibaro:

Четверте місце - Orvibo

Виробник: Китай

Український та російський інтерфейс відсутній. Користуватись та налаштовувати доведеться англійською мовою, що може ускладнити ці процеси.

 

Система  Orvibo — це бюджетний варіант, який виконує основні базові функції системи розумний будинок. Дана система не може похизуватись якимись мега цікавинками та вона все ж таки добре відпрацьовує свої функції і має доволі розширений функціонал, не дивлячись на бюджетну вартість.

Характеристики системи розумного будинку Orvibo:

Останнє п’яте місце - Xiaomi

Виробник: Китай.

Українська та російська ова відсутні. Налаштовувати та користуватись доведеться англійською, або ж китайською. 

 

Система розумного будинку Xiaomi посідає почесне останнє місце в рейтингу ТОП-5 кращих систем розумного будинку в 2023 році. Система розумного будинку Xiaomi — проста, практична та дуже бюджетна. Базові функції відпрацьовує доволі непогано, не може похизуватись розширеним функціоналом чи якимись “плюшками”. Просто, бюджетно та практично — цими словами можна охарактеризувати дану систему РБ.

Характеристики системи розумного будинку Xiaomi:

Ось такий рейтинг у нас вийшло відібрати для Вас. Як бачите, вибір доволі широкий та на будь-який бюджет. Тому, кожен може спробувати додати хоча б трішки більше комфорту та безпеки у свій будинок. Якщо Ви вже готові автоматизувати своє життя — обирайте систему розумного будинку, яка найбільше сподобалась Вам своїм функціоналом та підходить по ціні і насолоджуйтесь життям. Надіємось, що наша стаття була для Вас корисною та допоможе з вибором системи розумного будинку.

 

Якщо Ви бажаєте замовити якісний та надійний електромонтаж під ключ в Києві чи Київській області — звертайтесь до нас за номером 063 54 813 54. Раді нести світло в Ваше житло.

Електрика Київ

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання