Штроблення стін досить велика і важлива частина електромонтажних робіт. В цій статті ми розповімо як ми проводимо штроблення стін та який інструмент використовуємо. Для початку розберемо для чого потрібне штроблення стін? Для того щоб прокласти проводку по стіні необхідні канавки, куди вкладаються кабелі. Цей спосіб вважається найбільш надійним та естетичним рішенням. Ми штробим штукатурку, цеглу, не так часто бетон. За відсутності професійного інструменту бетон чи цегла не буде піддаватись штробленню.

Які існують інструменти для штроблення стін?

Непоганий варіант для штроблення стін. Нерідко штроба виходить з нерівномірною глибиною з таким інструментом + багато шуму, що приносить незручності.

Доволі вигідний варіант, але не професійний. Адже після такого штроблення залишається неймовірна кількість бруду та пилу.

А в об’єднанні з алмазними дисками та пилососом взагалі професійна бомба. Чудовий варіант, який використовують справжні професіонали. Ніякого пилу та бруду = комфортна робота та задоволений замовник.

В своїй роботі ми використовуємо професійний штоборіз від Metabo з пилососом. При такому штроблінні на об’єкті немає пилу та бруду. А також при використанні проф інструменту робота виконується набагато швидше та якісніше. 

Штроблення стін етап електромонтажних робіт від якого напряму залежить якість електропроводки в приміщенні. Доручіть електромонтажні роботи в руки перевірених підрядників та позбавте себе таким чином від постійних хвилювань.

Компанія “Електромонтаж з нуля” готова виконати штроблення без пилу та бруду на Вашому об’єкті. Телефонуйте за номером 063 54 813 54 та отримайте безкоштовну консультацію. 

Електрика Київ

 

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання