Електрика Київ ціна — перше, що Ви напишете в пошуковику коли будете приступати до ремонтних робіт в Вашому будинку чи іншому приміщенні. І це не дивно, адже кожен хоче завчасно прицінитись та розраховувати на певну сумму. Особливо на такому важливому та дещо стресовому етапі життя як ремонт. Деякі позиції з прайсу Ви одразу можете знайти на сайті електрика. Та більш детальний прорахунок електромонтажних робіт Ви можете отримати звернувшись на пряму до нашої компанії. Для цього потрібно лише зателефонувати нам! Після персональної консультації Ви надішлете нашому спеціалісту проект, а він виконає для Вас прорахунок електромонтажних робіт. Ми маємо 2 шляхи розвитку подій від Вашого дзвінку до готового прорахунку електромонтажних робіт. Все залежить від того є у вас готовий проект чи ні.

Варіант №1

Замовник має готовий дизайнерський проект

Варіант №2

Замовник не має дизайнерського проекту

Як бачите, якщо у Вас немає дизайнерського проекту — це ніяк не впливає на нашу співпрацю. Доречі, готовий дизайнерський проект ми можемо розробити для Вас. Наш дизайнер створить його для Вас з урахуванням всіх потреб та побажать. В кінці нашої співпраці за бажанням Ви можете отримати чудовий дизайнерський проект. А зараз повернемось до прорахунку електромонтажних робіт.

В готовому прорахунку електромонтажних робіт Ви отримаєте:

В готовому прорахунку матеріалів Ви отримаєте:

Також ми надаємо замовнику кабельний журнал я якому можна побачити метраж кабельний ліній. Якщо Ви хочете бажаєте замовити прорахунок електромонтажних робіт в Вашому будинку/квартирі прямо зараз — телефонуйте за номером 063 54 813 54. 

24 години і Ваш прорахунок електромонтажних робіт буде готовий. Для замовлення також можете залишати свій номер телефону на нашому сайті. 

 

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання