Затишна тераса чи веранда — одне з найкращих місць в приватному будинку. Для того щоб на ній було комфортно відпочивати потрібно 2 фактори: хороше дизайнерське планування та якісне, логічне освітлення.

Для того щоб підібрати вуличні світильники для тераси потрібно для початку зрозуміти які є їх види.

Види вуличних світильників для тераси та їх характеристика

Настінні вуличні світильники для тераси

Настінні вуличні світильники для тераси поділяють на два типи: декоративні та функціональні. По назві одразу стає зрозуміло наступне: декоративні настінні вуличні світильники використовують для покращення візуального вигляду тераси та вони не мають настільки яскраве світло як функціональні. Натомість функціональні настінні вуличні світильники призначені для основного джерела освітлення тераси/веранди/альтанки.

Торшерні вуличні світильники для тераси/веранди/альтанки

Торшерні вуличні світильники найкраще підійдуть для великої приватної ділянки. Зазвичай вони мають високу ніжку та кулеподібний світильник. Але на сьогоднішній день вже є дуже велика різноманітність таких світильників на ринку. На невеликих ділянках (5-7 соток) не рекомендується встановлювати торшерні вуличні світильники, адже ця картина може бути не зовсім доречною.

Вуличні стельові світильники для тераси

Вуличні стельові світильники - стабільна класика. Ними можна створити хороше центральне джерело світла. Розрізняють декілька типів стельових світильників за способом монтажа: підвісні, точкові або в вигляді люстр.

Прожектори для тераси/веранди/альтанки

Прожектори для тераси чи саду можна розглянути суто як додаткове джерело світла. Чудово підійде якщо є запит освітлили якусь певну частину ділянки.

Вуличні наземні світильники для тераси

Сьогодні на ринку є величезний вибір вуличних світильників для тераси чи саду. Це може стати чудовим елементом в дизайні і ефективним джерелом освітлення. Монтаж вуличних наземних світильників повинен бути виконаний за всіма “законами електромонтажу”, щоб довго слугувати та не принести шкоди людині.

При виборі вуличних світильників для тераси варто враховувати багато важливих факторів. Таких як наприклад: яким буде основне джерело освітлення, як організувати зручне розташування додатково освітлення та при цьому зробити все красиво і практично.

Наш дизайнер з радістю допоможе вирішити всі ці питання та підібрати вуличні світильники для тераси.

 

 

Монтаж вуличних світильників слід довіряти перевіреним підрядникам. Якщо ви хочете замовити електромонтаж чи отримати якісну консультацію нашого спеціаліста телефонуйте за номером 063 548 13 54.

Електрика Київ

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання