Що таке автоматичний вимикач простою мовою? Це основний електричний пристрій, який захищає кабель від замикань та навантажень.

Самостійно підібрати автоматичний вимикач можливо, але не рекомендується. Проте в цій статті ми розповімо основні принципи підбору автоматичного вимикача.

 

 

Послідовність самостійного підбору автоматичного вимикача:

Таблиця № 1

Таблиця № 2

 

Як вибрати виробника автоматичного вимикача?

Після того як підібрали автоматичний вимикач по силі навантаження потрібно обирати виробника. Наразі ринок переповнений різними брендами та новинками, але ми завжди рекомендуємо перевірених роками виробників. Вже 8 років ми працюємо на автоматиці ABB, Hager та Schneider Electric. На передовій звісно ж автоматика ABB.

 

 

Підібрати автоматичний вимикач в одиночку справа нелегка. Тому ми радимо звернутися до професіоналів. Також в разі самостійного підбору та купівлі автоматики є високий ризик потрапити на підробку. 

Ми співпрацюємо вже багато років з перевіреними постачальниками, тому будемо раді поспілкуватись з Вами та надати якісну консультацію.

 

 

Якщо Ви хочете замовити електромонтаж в квартирі чи будь-якому іншому приміщенні телефонуйте за номером 063 548 13 54 Будемо раді саме Вам!

Електрика Київ

5/5

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання