Початок ремонту в будь-якому приміщенні складний та відповідальний момент. Потрібно прийняти багато рішень щодо робіт, обирати матеріали та звісно робити все в правильній послідовності, щоб не мати додаткових проблем пізніше. Самостійно такий процес організовувати та контролювати важко та стресово. Тому, зазвичай прийнято наймати спеціалізованих людей, які будуть супроводжувати на кожному етапі робіт. Якщо Ви нещодавно купили квартиру чи будинок в якому ще немає комунікацій варто зробити виклик електрика, який проконсультує щодо початку електромонтажних робіт на об’єкті. Компанія “Електромонтаж з нуля” надає комплексні послуги електрика в Києві та Київській області.

 

Послуги електрика — саме те з чого варто починати ремонт з нуля. Якщо ж ви робите ремонт в старій будові і хочете замінити всі комунікації то варто знову ж таки робити виклик електрика для проведення демонтажних робіт, а потім прокладання нових комунікацій. 

 

Послуги електрика в Києві та Київській області:

Компанія “Електромонтаж з нуля” виконує комплексні послуги електрика в Києві та Київській області вже понад 8 років. Ми готові супроводжувати на початку ремонту в будинку чи квартирі. Надаємо наступні послуги електрика:

Демонтаж старої проводки

Прокладання кабельних трас

Професійне штроблення стін

Комутація розподільчих коробок

Збірка електрощита будь-якої складності

Встановлення вимикачів, світильників, ламп та іншої фурнітури

Монтаж лед-підсвітки будь-якої складності

Монтаж заземлюючого контуру

Встановлення стабілізаторів напруги

Встановлення генераторів

Дефектовка та аудит мережі

Якщо Ви тільки на початку ремонтних робіт і навіть не маєте дизайнерського проекту — для нас це не проблема. Наші комплексні послуги електрика включають в себе розробку проекту. В кінці наш дизайнер створить для Вас дизайнерський проект і Ви отримаєте його в подарунок від нас. Також додатково в кінці електромонтажних робіт ми надамо Вам всю суміжну технічну документацію об’єкту. Після того, як електромонтажні роботи завершені можна приступати до штукатурних та сантехнічних робіт. За багаторічний досвід ми зібрали багато знайомств та партнерів, тому зможемо надати Вам контакти кваліфікованих спеціалістів, які продовжать ремонтні роботи у Вашому житлі.

 

Якщо Ви починаєте ремонт та хочете замовити якісні послуги електрика в Києві чи Київській області — телефонуйте за номером 063 54 813 54. Отримайте персональну безкоштовну консультацію та розрахунок електромонтажних робіт!

Електрика Київ

Бажаєте замовити послуги електрика в Києві або отримати консультацію спеціаліста?

Зв'яжіться з нами, і ми розгорнуто відповімо на всі ваші запитання